Licht & Geluid

Algemeen

De twee meest essentiƫle onderdelen voor een volmaakt audiovisueel beeld zijn licht en geluid. RvT heeft in de loop der jaren genoeg ervaring opgedaan om ervoor te zorgen dat u de juiste licht- en geluidsinstallatie voor uw feest, evenement of presentatie krijgt geleverd.

Productpresentaties & modeshows

Het verzorgen van licht en geluid bij productpresentaties en modeshows is al een tijdje een specialisme van RvT. Er is de beschikking over materiaal wat zowel in kleine zaaltjes met een plafond lager dan 2,5 m te gebruiken is, als over materiaal voor bijvoorbeeld modeshows in een sporthal met een catwalk van 20 m lang.

Eventueel kunt u ook gebruikmaken van de muziek uit onze uitgebreide muziek collectie met acts. Voor de special effects hebben wij de beschikking over diverse lichteffecten, moving-heads, rookmachines, trussen en andere soorten systemen.

Entertainment

Achter RvT Entertainment zit Rob van Terheijden, de persoon die u op allerlei feesten en partijen vermaakt. Hij luistert uw bedrijfsfeesten, evenementen, borrels en verjaardagspartijtjes op met een grote diversiteit aan muziek en acts.

Tijdens de sinterklaastijd treedt hij op als Zwarte Piet en zingt dan allerlei eigentijdse Sinterklaasliedjes. De kersttijd leent zich perfect voor een kerstshow. Niet alleen de klassieke kerstliederen, maar ook eigentijdse kerstsongs worden ten gehore gebracht. Voor meer informatie kunt op kijken op de volgende website.

www.rvtentertainment.nl